Winter Wonderland bij Center Parcs

Winter bij Center Parcs betekent voor u een tijd zonder problemen: met onze veelzijdige activiteiten en sfeervol, gedecoreerde locaties worden zelfs de sombere dagen een genot. De Kerstsfeer, zo ver als het oog kan zien, is een gezellig, drukke tijd voor de hele familie.

Een echte winterparadijs

Vanaf 1 november is het park volledig veranderd in een winterparadijs en wacht vooral de jongsten onder ons vele activiteiten: laat de kleintjes met volle pret meedoen aan de Kids Winter Parade om met Orry op ontdekkingstocht door het park te gaan. In de sfeer van het koude seizoen kunnen de kinderen zich ook laten schminken of een uniek, winters souvenir bij de Kids Workshop in elkaar knutselen. Als ze bijna uitgeteld zijn, leest Orry ze nog een winters verhaaltje voor het slapengaan voor.

Winter in alle uithoeken van het park

Het hele park wordt omgetoverd tot een winter wonderland en is dit jaar uniek. Zelfs als u al het park binnengaat, zult u merken dat alles wit sprankelend is ingericht. Wanneer u door het park wandelt, begint de sfeervolle muziek die u door het winterparadijs zal begeleiden.

Een tropisch paradijs… ook in de winter

Zelfs als het buiten koud is, betekent het niet dat u geen waterpret mag hebben. In de Aqua Mundo is het nog altijd warm weer en kunt u prima een duik nemen in het warme water. En wanneer de kou buiten niet meer te houden is, smaakt de fruitcocktail nóg lekkerder. Daarbovenop garanderen de overdekte faciliteiten weeronafhankelijke pret waar u geen winterkleding voor nodig heeft.

Als u dit en nog veel meer vanaf november in onze parken wilt beleven, ontdek dan hier onze aanbiedingen voor de winter!