Winter Wonderland bij Center Parcs

Winter bij Center Parcs betekent een tijd zonder problemen: met onze veelzijdige activiteiten en sfeervol, gedecoreerde locaties worden zelfs de sombere dagen een genot. De Kerstsfeer, zo ver als het oog kan zien, is een gezellige, drukke tijd voor de hele familie.

Een echte winterparadijs

Vanaf 1 november is het park volledig veranderd in een winterparadijs en staan vooral voor de jongsten onder ons vele activiteiten te wachten: laat de kleintjes met volle pret meedoen aan de Kids Winter Parade om met Orry op ontdekkingstocht te gaan door het park. In de sfeer van het koude seizoen kunnen de kinderen zich ook laten schminken of een uniek, winters souvenir bij de Kids Workshop in elkaar knutselen. Als ze bijna uitgeteld zijn, leest Orry ze nog een winters verhaaltje voor het slapengaan voor.

Winter in alle uithoeken van het park

Het hele park wordt omgetoverd tot een echt winterwonderland en is ook dit jaar weer groots aangepakt. Als je het park betreedt zul je direct in de sfeer komen doordat alles sprankelend wit is versierd. Wanneer je door het park wandelt, begint de sfeervolle muziek die je door het winterparadijs zal begeleiden.

Een tropisch paradijs… ook in de winter

Zelfs als het buiten koud is, betekent het niet dat je geen waterpret mag hebben. In de Aqua Mundo is het nog altijd warm weer en kun je prima een duik nemen in het warme water. En wanneer de kou buiten niet meer te houden is, smaakt de fruitcocktail nóg lekkerder. Bovendien garanderen de overdekte faciliteiten weersonafhankelijke pret waar je geen winterkleding voor nodig hebt!

Als u dit en nog veel meer vanaf november in onze parken wilt beleven, ontdek dan hier ons aanbod!