Vernieuwingen in de pijplijn

Ook Limburgse Peel en Park Hochsauerland straks weer helemaal tiptop

Als je zelf wat nieuwe energie kunt gebruiken, wil je misschien het liefst in een park verblijven dat zelf ook net een boost heeft gekregen. Hou daarom Limburgse Peel en Park Hochsauerland in de gaten: ook daar gaan we volop vernieuwen. En dat doen we niet alleen met een likje verf…

Fris en fruitige accommodaties

Of je nou met z’n vieren of met z’n zessen bent, of je Comfort prima vindt of op de luxe van een VIP cottage bent gesteld: in Limburgse Peel worden veel cottages vernieuwd. Van vloer tot plafond, alles wordt fris en fruitig, zodat jij van een heerlijk verblijf geniet.

In Park Hochsauerland pakken we niet alleen de cottages aan. Goed nieuws als jij je liever in de watten laat leggen in een hotelkamer: ook daar krijgen vele cottages een complete make-over.

Compleet nieuw jasje

Park Hochsauerland heeft nog veel meer vernieuwingen voor je in petto. Daar kun je straks bijvoorbeeld ook rondspetteren in een vernieuwde Aqua Mundo en weer op adem komen in een verfraaide Market Dome. In Limburgse Peel rollen we tevens een tal van nieuwe activiteiten uit, en krijgt de Market Dome een frisse touch up.

Zodra we meer details hebben, lees je het hier. Kun je niet wachten? Volg al het Center Parcs nieuws via onze nieuwsbrief.

comments powered by Disqus