Trots op onze collega’s!

Deze 15 powervrouwen rennen op 29 mei mee met de Ladiesrun in Rotterdam om geld in te zamelen voor borstkankeronderzoek. Daar zijn wij natuurlijk onwijs trots op!

Uit eigen initiatief hebben 15 van onze collega’s een gezamenlijk doel gesteld, geld inzamelen voor borstkankeronderzoek door de Ladiesrun te rennen. De opbrengsten van de Ladiesrun gaan dit jaar naar onderzoeken en projecten gericht op jonge vrouwen met borstkanker. Onze dames willen hiermee iedereen die met deze ziekte in aanraking komt een hart onder de riem steken, zo ook twee van onze directe collega’s.

“Ik vind het super dat mijn collega's dit doen en ik zal ook mee rennen. Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen en tegelijk mijn conditie weer opbouwen. Ik ben altijd optimistisch gebleven tijdens deze treinreis en blijf dat ook voor de toekomst”, aldus Marjolein (34).

Alle dames zijn al hard aan het trainen om de 5 kilometer goed te volbrengen. Wij zijn in ieder geval trots om zulke betrokken en gemotiveerde collega’s te hebben. Zorgen voor elkaar is een groot goed, en een steuntje in de rug is nooit weg.

Buiten eigen initiatieven, zit zorgen voor elkaar in ons DNA. Meer informatie? Bekijk Our Naturall Plan.