Project Getaway

Op woensdag 21 september organiseerde Center Parcs "Project Getaway". Diegene die het langst op een rodeosurfboad bleef staan won een 3-daags verblijf in Center Parcs. Wanneer? Meteen!

Emma en haar vrienden liepen rustig door de stad, tot ze Project Getaway zagen. Een rodeosurfplank met Dennis Weening die hen toeschreeuwde "doe mee met Project Getaway en win een trip richting Center Parcs". Tezamen met vele anderen ging Emma de strijd aan en won. Zij bleef maar liefst 43 seconden op de wilddraaiende rodeo staan en won een verblijf voor 6 in Center Parcs. Wanneer? Meteen! Want Center Parcs past altijd in agenda. Zo reed Emma samen met haar vrienden direct richting Center Parcs De Eemhof.

Tijdens hun verblijf hebben Emma en haar vrienden zich vermaakt met super toffe activiteiten. Wat dacht je van Paintball, Zip Wire, Tower Jump, Via Ferrata en de Flow Rider? Het 3-daagse verblijf is compleet gemaakt met tripjes richting de Aqua Mundo en lekker eten in de vele restaurants die Center Parcs De Eemhof rijk is.

Ook eens ertussenuit? Bij Center Parcs bepaal jij nu zelf wanneer je aankomt en hoelang je blijft. Weer naar school op maandag? Boek dan tot zondag. Opeens 2 dagen vrij door de weeks? Dan kom je die dagen naar ons park.

Zo past Center Parcs altijd in je agenda!