7 onmisbare apps om je reis voor te bereiden

Duizenden apps bestaan er om het voorbereiden van je reis te vergemakkelijken. Wij selecteerden voor jou de apps die er het meeste uitspringen en onmisbaar zijn voor een zorgeloze vakantie.

1. PackPoint

Bestemming, vertrekdatum, aantal nachten en activiteiten. Meer hoeft PackPoint niet te weten om voor jou een inpaklijst op maat samen te stellen. Er wordt zelfs rekening gehouden met het weer en achteraf kun je de lijst ook delen met je reisgenoten.

Gratis voor iOS en Android

2. Weather Pro

Het is niet de mooiste weersvoorspelling App maar wel die met de meest gedetailleerde weerinformatie, en daar draait het om! Het geeft weersvoorspellingen voor de aankomende week met informatie over de temperatuur, windsnelheid, windrichting, luchtdruk, neerslaghoeveelheid, etc. 

Betalend voor iOS, Android en Windows

3. Wepopp

Wepopp helpt je om makkelijker uitstapjes te organiseren met je vrienden of familie. Je creëert een evenement, kiest enkele data en bestemmingen en dan nodig je je vrienden uit om te stemmen. Dat zijn weeral enkele 1000’en e-mails uitgespaard.

Gratis voor iOS en Android

4. Travel Butler

Travel Butler checkt voor jouw volgende vakantie de weersvoorspellingen, stelt je inpaklijst samen en doet je aanbevelingen van trendy cafés, restaurants en interessante bezienswaardigheden in de buurt van jouw bestemming. 

Gratis voor iOS

5. Waze

Onderweg naar je vakantiebestemming? Dan wil je daar het liefst aankomen voordat de kinderen onrustig worden. Waze zal je daarbij helpen en je de beste route tonen met real-time informatie van andere autobestuurders. En je kunt zien waar je reisgenoten zich bevinden.

Gratis voor iOS, Android en Windows.

6. Dufl

Dufl zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft in te pakken! Dufl bewaart je kledij in een virtuele kast en je selecteert via de app wat je meeneemt. Je koffer wordt geleverd op je bestemming met je geselecteerde kledij en na je vakantie weer opgepikt, gewassen en in je virtuele kast gestopt. Klaar voor een volgende trip!

Betalend voor iOS

7. Planet Center Parcs

Natuurlijk mag in dit lijstje de nieuwe Center Parcs applicatie niet ontbreken. Geef een nieuwe dimensie aan je Center Parcs vakantie en plan op voorhand je activiteiten, bekijk de parkplattegrond of de menukaarten van de restaurants en ontvang kortingen en andere voordelen tijdens je verblijf.

Gratis voor Android en iOS (weldra beschikbaar)

Welke app ontbreekt er volgens jou nog in dit lijstje?