Kerst vieren bij Center Parcs

Vier je gewoonlijk Kerstmis of Nieuwjaar thuis? Waarom dan niet voor de verandering eens naar Center Parcs? In het park is van alles al voor je geregeld, zodat je met je gezin volledig kan ontspannen en van de feestdagen kunt genieten.

Overal Kerstmis

Kerstmis is de tijd van het jaar waarbij mensen samenkomen: ontdek met de hele familie de Kerstmarkt bij Center Parcs, die de aandacht trekt met overheerlijke zoetigheden en charmante souvenirs. Ook de kinderen mogen hun ouders een plezier doen door heerlijke koekjes voor hen te bakken bij de Kids Workshop.

Een familie kerst

Wat een mooie dag! Vier Kerstavond onder een feestelijk versierde Kerstboom, die je van tevoren al kunt boeken en zelf uit kunt kiezen wanneer je aankomt. De gezellige open haard verspreidt een aangenaam warm gevoel … en wanneer de Kerstman dan ook nog persoonlijk cadeautjes langs komt brengen, wordt het een onvergetelijk feest met je naasten.

Wat een start van het jaar

Voor Oudejaarsavond worden verschillende culinaire Nieuwjaarsarrangementen aangeboden door restaurants in de Market Dome. Daarna kun je van live muziek genieten waarna om klokslag 00:00 het nieuwe jaar wordt ingeluid met fantastisch vuurwerk. Met zo’n evenement zijn de unieke herinneringen reeds vastgelegd, toch?

Heb je zin gekregen om Kerstmis of Nieuwjaar bij Center Parcs te vieren? Bekijk dan hier onze aanbiedingen voor die periode.