Kerst vieren bij Center Parcs

Viert u gewoonlijk Kerst of Nieuwjaar thuis? Waarom dan niet voor de verandering bij Center Parcs? In het park is van alles al voor u geregeld, zodat met uw gezin volledig ontspannen van de feestdagen kunt genieten.

Overal Kerstmis

Kerstmis is de tijd van het jaar wanneer mensen samenkomen: ontdek de Kerstmarkt bij Center Parcs met de hele familie die u met overheerlijke zoetigheden en charmante souvenirs lokt. Ook de kinderen mogen hun ouders een plezier doen door heerlijke koekjes voor ze te bakken bij de Kids Workshop.

Een familiekerst

Wat een mooie dag! Vier Kerstavond onder een feestelijk versierde Kerstboom, die u van tevoren al kunt boeken en zelf uit kunt kiezen wanneer u aankomt. De gezellige open haard verspreid een aangenaam warm gevoel… en wanneer de Kerstman dan ook nog persoonlijk cadeautjes langs komt brengen, wordt het een onvergetelijk feest met uw naasten.

Wat een start van het jaar

Voor Oudejaarsavond worden verschillende culinaire Nieuwjaarsarrangementen aangeboden door restaurants in de Market Dome. Daarna kunt u van live muziek genieten waarna om klokslag 00:00 het nieuwe jaar wordt ingeluid met fantastisch vuurwerk. Met zo’n evenement zijn de unieke herinneringen reeds vastgelegd, toch?

Heeft u zin gekregen om Kerst of Nieuwjaar bij Center Parcs te vieren? Onze exclusieve Kerstvakantieaanbiedingen vindt u hier.