Getest: een mini-vakantie in Het Heijderbos!

Je hebt vakantie en zit in Het Heijderbos… harstikke leuk! Maar je hebt maar zo weinig tijd. Het overkwam Monique en Atse, maar ze hebben zich uitstekend vermaakt! Met hun lijstje van 10 to-do tips haal je alles uit een mini-vakantie in Het Heijderbos! Dat is wat makkelijker kiezen tussen zoveel activiteiten.

1. Fietsen

In een bosrijke omgeving hebben de kids zich helemaal moe kunnen fietsen, of het nu regent of niet! Er zijn lichte hellingen en dalingen, wat het fietsen extra spannend maakt! Veel ruimte en weinig verkeer maken het nóg idealer. Onze kinderen zijn zelfs beter gaan fietsen in deze vakantie!

2. Paardrijden

Een tochtje van een half uur door bossen en langs weiden. Wie heeft er nu niet van gedroomd om een keer paard te rijden? En als het echt je hobby is of als je echt wilt leren paardrijden, dan is het ideaal dat Manege Bergemo in de buurt van het park ligt!

3. De Action Factory

De naam zegt het al: hier vindt de actie plaats! Het is zelfs nóg groter en nóg uitgebreider. De kinderen zijn er niet weg te slaan!

4. Orry & Friends show

Lekker meezingen en dansen met de show van Orry & Friends! Ook de bingo is erg aan te raden. Plezier in overvloed!

5. Eten bij Nonna’s

Een hapje eten moet ook nog eens gebeuren. En bij Nonna’s eten raden wij je zeker aan, terug naar de Italiaanse wortels! De kids hebben zich prima vermaakt met de verhaaltjes, al het kleuren én de overheerlijke ijsjes.

6. De Kids Club

Talloze activiteiten voor jonge en oudere kinderen. Even helemaal erop los knutselen met papa en mama of je droomberoep uitoefenen! Ooit gedacht om een ridder of prinses te worden?

7. De Aqua Mundo

Het tropisch zwemparadijs zit volop pret! Jong en oud vermaken zich hier prima: de kids hadden alle plezier, maar papa en mama vonden de glijbanen ook wel erg leuk.

8. De Jungle Dome

Een levensechte jungle met alle tropische elementen erop en eraan. De kinderen kunnen zelfs een echte Park Ranger worden! In de Jungle Dome hebben ze ook nog klimmen, klauteren, glijden en kleien. Do we need to say more?

9. Waterfiets/bootje huren

Die kleurrijke bootjes zien er allemaal zo leuk en vrolijk uit. Natuurlijk wil je dan ook even het meer op varen! Lekker ontspannen met een mooie omgeving (het is ook nog eens verkoelend).

10. Kinderboerderij

Een kinderboerderij is dan ook wel overal te vinden maar is het tóch waard om een bezoekje te brengen.Je kunt hier tussen de dieren lopen en ze zelfs voeren! Hoe leuk is dat!

“Een weekend is echt te kort, maar het voelt wel als een echte mini-vakantie. Maar we hebben er wel ontzettend van genoten!” – Atse en Monique

Lijkt het je ook leuk om een mini-vakantie te vieren in Het Heijderbos? Hier vind je alle informatie over het park!

comments powered by Disqus