Jaden van Cool Factor test Blind Trail

Jaden is ondersteboven van de Blind Trail

Een spannende race tegen de klok: wie voert alle bloedstollende opdrachten uit en slaagt er op tijd in de geheime code te kraken? Jaden Kuijper (11) heeft de Blind Trail, een onderdeel van de Cool Factor Mission, voor het televisieprogramma Cool Factor voltooid en geeft tips.

Iedere zatermorgen kun je om 7:50 uur kijken naar een aflevering van het superspannende televisieprogramma Cool Factor. Een serie waarin kids het tegen elkaar opnemen in ijzingwekkende stunts in Center Parcs. Hier op dit blog geven de deelnemers tips over de stunts. Jaden Kuijper (11 jaar) uit Zeist moest een blind trail afleggen (onderdeel van de Cool Factor Mission).

Wat is de blind trial?
De blind trail is een onderdeel van de Cool Factor Mission. Tijdens deze activiteit leg je zo snel mogelijk een parcours af zonder dat je van tevoren weet waar je allemaal langs komt. In Center Parcs combineer je de blind trail met klimmen, abseilen, op een BMX door het park scheuren, puzzelen en raften.

Testrapport

Hoe bereid je je voor?
“Voor de blind trail kun je je niet voorbereiden, want je hebt geen idee wat er allemaal aan komt. Je moet gewoon rennen!”

Kick score op schaal van 1 tot 10?
“Ik geef het een 8. Je weet niet wat op je pad komt en dat geeft een superkick.”

Wat raad je andere kinderen aan?
“Niet denken, maar doen!”

Tips:
“Leg de blind trail zo snel af als je kunt, dus blijf rennen. Wees vooral niet bang en vertrouw op jezelf.”

Waar kun je Cool Factor Mission doen?

Cool Factor Mission is beschikbaar in alle 4 & 5 birdies parken in België, Nederland en Duitsland, exclusief Park Bostalsee (DE). Hier vind je een overzicht van alle parken

Jaden in actie zien? Kijk elke zaterdag om 7:50 uur naar Cool Factor op Nickelodeon!