Deel jouw activiteit met #centerparcslol en win een exclusief concert van Dio

Center Parcs heeft nu een ontzettend leuke actie voor tieners! Door hun favoriete activiteit te filmen en te posten op Instagram met de #centerparcslol erbij, maken zij kans op een Center Parcs dag vol met activiteiten en een exclusief concert van Dio.

Doe mee en deel jouw kijk op...

...hangen, cruisen, chillen, vliegen... Wat jij wilt! Hoe doe je mee? Maak een leuk filmpje van jouw favoriete activiteit en upload het filmpje op Instagram. Vergeet niet de hashtag #centerparcslol erbij te plaatsen, want alleen dan doe je mee aan deze wedstrijd.

Elke week worden door Center Parcs de geposte video’s met de hashtag #centerparcslol bekeken. Per week worden 5 deelnemers geselecteerd, die kans maken op een Center Parcs dag vol leuke activiteiten en aansluitend een concert van rapper Dio, op 12 september 2015 op De Eemhof. Je kunt meedoen aan de actie tot en met 21 augustus 2015.

Wat is jouw favo activiteit?

Center Parcs is reuze nieuwsgierig naar jouw favoriete activiteit? Of dit nou een beetje chillen is, of het beklimmen van de allerhoogste toren. Misschien kunnen we nog wat van je leren! Want, zoals je misschien wel weet, is Center Parcs altijd op zoek naar de leukste activiteiten voor jou en je vrienden.

Met deze leuke Instagram #centerparcslol actie maak je daarom niet alleen kans op kaarten voor het concert van Dio, maar zul je diezelfde dag ook allerlei activiteiten op Center Parcs De Eemhof gaan ervaren.

Milan en Enzo Knol op Center Parcs

Ook de bekende vloggers Milan en Enzo Knol beleven heel wat #centerparcslol. Bekijk de video hieronder en ontdek wat hun favoriete activiteiten zijn tijdens een weekendje op Center Parcs. En wie weet maak jij binnenkort ook wel een dag vol leuke activiteiten mee op Center Parcs, met jouw Instagram Video van jouw favoriete activiteit. Uiteraard met de hashtag #centerparcslol erbij!

Zorg dat je erbij bent op 12 september en upload nu jouw filmpje op www.yourtakeon.nl!