7 tips voor een dagje Limburgse Peel

In Center Parcs Limburgse Peel is er genoeg te doen, voor zowel jong als oud. Beleef waterplezier in het golfslagbad, de glijbanen, het buitenbad van de Aqua Mundo en nog veel meer. Bovendien is er gedacht aan de vroege vogels, want de Aqua Mundo gaat speciaal voor hen extra vroeg open. Ook kan een dagje zwemmen gecombineerd worden met een uurtje bowlen, golfen, een hapje en een drankje of één van de andere faciliteiten.

Vroege-Vogel-Zwemmen

Begin de dag rustig maar sportief in de Aqua Mundo die speciaal voor de vroege vogels eerder open gaat. Zodat je in alle rust kunt genieten van het warme water en een paar baantjes kunt trekken.

Wil je liever op een rustig moment samen met je baby genieten van het heerlijke warme water, voordat het grote publiek komt? Dat is in Limburgse Peel mogelijk, want er vindt elke woensdag het Baby Vroege Vogel zwemmen plaats, waar de baby’s in alle rust de eerste kennismaking kunnen beleven met het warme water.

Kinderactiviteiten

Er is altijd wel iets leuks te doen voor de kinderen in Limburgse Peel. Bezoek met de kleintjes het Kids Crea Café, waar ze zich kunnen uitleven onder begeleiding van entertainers. Zijn ze uitgespeeld? Dan is het tijd om kennis te maken met Orry en zijn vrienden. Sluit je aan en verken het park op maat van de allerleukste kinderliedjes tijdens de Orry & Vrienden Kids Parade. De kinderen zich ook vermaken tijdens de Kids Bingo en Kids Disco met Orry en zijn vrienden. Het feest en de gezelligheid gaan alsmaar door!

Er zijn nog veel meer kinderactiviteiten in de Limburgse Peel. Benieuwd welke? Klik hier voor alle kinderactiviteiten.

BMX Arrangement

Willen de grotere kinderen even van de verharde wegen af? Huur dan een BMX-fiets en verken de prachtige natuur. Scherpe bochtjes, heuvel op en af. Dit is leuk met elk weer, want een beetje modder maakt het juist extra leuk en spannend!

Academy: Nordic Walking

Sportief of creatief, de Center Parcs Academy biedt tal van diverse workshops voor jong en oud. Je kunt hier leren wat je altijd al hebt willen leren in een ontspannen sfeer. Je gaat de mooie omgeving van het park verkennen onder leiding van een ervaren gids. Bovendien krijg je leuke en interessante weetjes door de gids te horen over het landschap en je krijgt advies voor een goede looptechniek. Mis de leerzame en intensieve wandeltocht niet!

9-holes Pitch & Putt golfbaan

Maak kennis met de golfsport op de 9-holes Pitch & Putt golfbaan, waar je actief in de frisse lucht maar toch ontspannen kunt golfen. Het is een mooie en onvergetelijke uitdaging voor beginnende golfspelers, die geschikt is voor zowel ouders als kinderen.

Kinderzwembaden

Terwijl de ouders aan het genieten zijn van het heerlijke golfslagbad in de Aqua Mundo, kunnen de kinderen zwemmen in de ondiepe kikkerbaden. De kleintjes zullen de tijd van hun leven hebben met de kleine glijbanen en fonteintjes. Daarnaast is er nog een speciaal kikkerbad voor kinderen vanaf 3 jaar. Klimmen tussen de fonteintjes naar de top van de Octopus Rots, om daar van een spannende glijbaan af te kunnen gaan!

Afsluiting met een Diner

Na een dag vol plezier staat er een uitgebreid dinerbuffet klaar in de Market Dome, waar je onbeperkt van kunt smullen. De chef-koks bereiden een gevarieerd buffet met een dagelijks wisselend thema. Aan de kinderen is ook gedacht, want er staat voor hen een kinderbuffet klaar. Kom ’s avonds lekker genieten van de dagspecial en wisselende salades: All you can eat!

Wil jij eens een dagje genieten in Center Parcs Limburgse Peel of een van de andere Center Parcs parken? Kijk eens op Dagjecenterparcs.nl!

comments powered by Disqus