Halloween bij Center Parcs

Vanaf 12 september t/m 31 oktober 2016 is het weer tijd voor Halloween bij Center Parcs! Ontdek ‘s avonds de sfeervol versierde Market Dome en eindig de dag comfortabel in uw cottage met het hele gezin. Maar dat is nog lang niet alles, er is namelijk nog veel meer te doen en te beleven!

Griezelig mooie monsters

Laat een vleermuis op het gezicht van de kinderen schminken of neem een griezelige glittertattoo. Ook bij de Wannabe activiteiten kunnen de kinderen omgetoverd worden tot heks of tovenaar met de allermooiste kostuums en verdrijven ze de boze geesten. 

Gezellig griezelig

In de Market Dome luistert u samen met de kinderen aandachtig en gespannen naar de griezelige Halloween verhalen en kunnen de kinderen zich ook vermaken met een kinderfilm die op het grote scherm wordt getoond. Of gaat u toch liever met de hele familie de uitdaging van de griezelige Halloween Quiz Night aan? En voor nog meer spanning kunnen de echte durfals kinderen naar de Halloween Pool Party in de Aqua Mundo, met spookachtige lichteffecten en spannende (en natuurlijk griezelige) muziek.

Komt u Halloween bij Center Parcs vieren? Grijp dan deze korting met onze Herfst-Winter aanbod.