Winterse workshops bij Center Parcs

Met de feestdagen in het vizier, is het de tijd om creatief te zijn. Warme chocolademelk erbij en dan samen met de kinderen de mooiste dingen maken.

Kerstknutselen

Je eigen kerstversieringen maken, kerstballen en –ornamenten knutselen voor in de boom, een kersttafel neerzetten met mooie spullen om in de kerststemming te komen… Kerst is de tijd om je eigen creativiteit de vrije loop te laten gaan. En natuurlijk om op deze manier fijn wat tijd door te brengen met het hele gezin.

Kerstworkshops bij Center Parcs

Samen iets moois maken – de ideale manier om quality time met elkaar door te brengen. In de Center Parcs Workshops werken gezinnen dan ook met groot plezier aan de leukste knutselopdrachten. En nu staan ze natuurlijk in het teken van de winter en de feestdagen.

  • Kids Workshop: Winterse Nachtlampjes. Maak een nachtlampje, versier het zo mooi als je kunt en neem het mee naar huis. Zo heb je op je kamer een uniek aandenken aan een superleuke kerstvakantie.
  • Familie Workshop: Kerstdecoraties. Samen maken jullie de mooiste kerstversieringen, die je thuis nog jarenlang van zolder haalt om het huis gezellig te maken in december. De verhalen over je vakantie bij Center Parcs komen dan vanzelf naar boven. ‘Weet je nog…’

Meer weten over Kerst vieren bij Center Parcs? Lees hier wat er allemaal te doen is op onze parken, of boek meteen een onvergetelijke kerstvakantie.

Misschien heb je zelf al meegedaan aan een van onze Workshops. Trots op het resultaat? Laat ons meegenieten en post hieronder een foto!