Winterse activiteiten in Center Parcs

Van 16 november 2018 tot 10 februari 2018 zijn onze parken gehuld in Winter Wonderland sferen. Feestelijke decoraties en winterse activiteiten maken je verblijf betoverend mooi. Wij hebben de leukste, winterse activiteiten voor je op een rijtje gezet!

Kids Winter Parade*

Glinsterende lichtjes en sfeervolle muziek banen een winterse weg: tijd voor de Kids Winter Parade. Samen met het gezin loop je mee met de avontuurlijke parade door het park, geheel in wintersetting. Ook Orry en zijn vrienden zijn van de partij! Zoek met Orry naar onderdelen om een mooie sneeuwpop van te maken en ga na de parade aan de slag met het bouwen van de sneeuwpop.

Kids Winter Parade

Family Quiz Night*

Zin in een spelletje? Kom dan met de hele familie naar de Market Dome of de Action Factory om deel te nemen aan de Family Quiz Night. Wintervragen, vragen over Center Parcs en thema’s zoals geschiedenis en sport komen aan bod. De quiz is interactief en ieder team speelt via een eigen quiz apparaat. Twijfel niet en doe gezellig mee!

Family Quiz Night

Winter Schminken & Glitter Tattoo*

Sneeuwvlokjes, ijskristallen en een hele boel glitters: ze komen allemaal aan bod. Kinderen laten zich versieren met hun favoriete glitter tattoo in winterstijl. De Winter Facepainting & Glitter Tattoo zorgen er voor dat de kids nog meer stralen tijdens de winterperiode. Dit vindt plaats op het podium in de Market Dome of in het Crea Café.

Winter Facepainting & Glittertattoo

NIEUW: Kids Winter Workshop: Winter Herinnering*

Laat al jouw creativiteit zien tijdens de Kids Winter Workshop. In de Market Dome of in het Crea Café breekt het uur van plezier aan zodra de Kids Winter Workshop start. Tijdens de workshop gaan de kids aan de slag met het maken van een winterse creatie, die zij als mooie herinnering mee naar huis mogen nemen. Wordt het een kandelaar, een ijskristal of een sneeuwpop?

Kids Winter Workshop

Kids Winter Voorlees Verhaaltjes*

Voor het slapengaan klimmen de kinderen op het podium van de Market Dome of de Action Factory en luisteren naar een bijzonder winterverhaal, verteld door Orry of een van zijn vrienden. Slaap lekker!

Kids Winter Bedtime Stories

Voorlees Beer*

Voorgelezen worden door een gigantische kerstbeer in de Market Dome? Dat kan! Vorm voor het slapen gaan een kring om de enorme beer en laat je voorlezen. Terwijl de beer verhalen vertelt, wordt hij bijgestaan door zingende muizen.

Bedtime Stories Bear

Snow Globe*

Nooit eerder heb jij zo’n grote sneeuwbol gezien! In de Market Dome staat een gigantische Snow Globe. De perfecte locatie om een memorabele foto te maken!

Snow Globe

Ontdek wat het betoverende Winter Wonderland nog meer te bieden heeft!

*Het aanbod verschilt per park.