Onze smakelijke kerstarrangementen

De gezelligste tijd van het jaar breekt aan. De een denkt aan cadeautjes en familiespelletjes, de ander denkt aan een stijlvol kerstdiner met alles erop en eraan. Wat Kerst speciaal maakt? Het écht even samen zijn. En laat dit voor Center Parcs het hoofdingrediënt zijn voor de culinaire kerstarrangementen.

Kerstbelevingsarrangementen (23 t/m 26 december)*

Op zoek naar het ultieme kerstgevoel? Center Parcs is van 13 november 2017 t/m 4 maart 2018 gehuld in Winter Wonderland sferen. Feestelijke versieringen, een sfeervol verlicht decor en winterse activiteiten maken je verblijf betoverend. Net als de beleving rondom de kerstarrangementen. Vanaf 23 december bieden wij 4 kerstbelevingsarrangementen aan om van jouw kerst een verrukkelijk feestje te maken.

Wat je van deze Kerstbelevingsarrangementen kan verwachten en wat het verschil is tussen de culinaire arrangementen? Bij Kerstarrangement A worden jullie de ene dag verrast door heerlijke grillspecialiteiten van restaurant Fuego, op kerstavond halen wij alle ingrediënten letterlijk in jullie huis (cottage) voor een complete gourmet en op eerste en tweede kerstdag zijn jullie te gast in ons buffetrestaurant. Hier komt een gezond saladebuffet voorbij, gevolgd door vlees- en visgerechten en tot slot een luxe toetjesbuffet. Bovendien is er een speciaal kinderbuffet. Kies je voor Kerstbelevingsarrangement B, C of D dan kun je hetzelfde arrangement verwachten, echter ingedeeld op andere dagen. De exacte informatie is terug te vinden na het boeken van je cottage in de boekingstool.

*De Kerstbelevingsarrangementen zijn boekbaar voor De Eemhof (NL), Het Heijderbos (NL), De Huttenheugte (NL), De Kempervennen (NL), Limburgse Peel (NL), Het Meerdal (NL), Port Zélande (NL), Parc Sandur (NL), Park Zandvoort (NL), Erperheide (BE) en De Vossemeren (BE).

Kerstbrunch Buffet (25 december)*

Begin Eerste Kerstdag goed met een uitgebreide kerstbrunch. Van frisse salades, stevige soepen en verse broodjes tot luxe vlees- en visgerechten. Voor elk wat wils! Ook aan de kleintjes is gedacht. Zij komen niets te kort met het speciale kinderbuffet. Zo zitten jullie gezellig met z’n allen te tafelen, terwijl ieder smikkelt wat hij/zij lekker vindt.

*Het Kerstbrunch Buffet is boekbaar voor De Eemhof (NL), Het Heijderbos (NL), De Huttenheugte (NL), De Kempervennen (NL), Limburgse Peel (NL), Het Meerdal (NL), Port Zélande (NL), Parc Sandur (NL), Park Zandvoort (NL), Erperheide (BE) en De Vossemeren (BE).

Kerstbuffet Deluxe (25 en 26 december)*

Schuif met de hele familie aan en laat jullie op Eerste en/of Tweede Kerstdag verrassen door een feestelijk buffet dat op speciale wijze wordt gepresenteerd. Jullie trappen af met een prachtig saladebuffet, gedecoreerd met kleurrijke rauwkost en vruchten. Eet vooral je buik nog niet rond, want de luxe vlees- en visgerechten moet je ook geproefd hebben. Vers bereid en bovenal erg smakelijk! Ondertussen scheppen de kids hun eigen eten op bij het speciale kinderbuffet. Uitgegeten? Zelfs dan weersta je het verrukkelijke toetjesbuffet niet.

*Het Kerstbuffet Deluxe is boekbaar voor De Eemhof (NL), Het Heijderbos (NL), De Huttenheugte (NL), De Kempervennen (NL), Limburgse Peel (NL), Het Meerdal (NL), Port Zélande (NL), Parc Sandur (NL), Park Zandvoort (NL), Erperheide (BE) en De Vossemeren (BE).

4-gangen Kerstdiner (25 en 26 december)*

Wil je in volle kerstglorie genieten van een zalig diner dat niet 3-gangen maar 4-gangen heeft? Dat kan! Bij elke gang heb je de keuze uit heerlijke specialiteiten van onze chef-koks. Ook de kinderen kunnen kiezen uit een speciaal menu. Zo genieten jullie allemaal van een smakelijk kerstdiner!

*Het 4-gangen diner is boekbaar voor De Eemhof (NL), Het Heijderbos (NL), De Huttenheugte (NL), De Kempervennen (NL), Limburgse Peel (NL), Het Meerdal (NL), Port Zélande (NL), Parc Sandur (NL), Park Zandvoort (NL), Erperheide (BE) en De Vossemeren (BE).

Feestelijke steengrill*

Ben je een vleesliefhebber en kies je er liever voor om in jullie eigen cottage een feestelijke maaltijd te nuttigen? Dan is het Feestelijke steengrill- arrangement er een waar je heel blij van wordt. Met diverse vleessoorten en garneringen vier je Kerst écht op jouw manier!

* Het Feestelijke steengrill-arrangement is boekbaar voor Le Bois aux Daims (FR), Les Bois-Francs (FR), Les Hauts de Bruyères (FR), Le Lac d’Ailette (FR) en Les Trois Forêts (FR).


Feestelijk Volpension Arrangement*

Niet hoeven koken met Kerst? Klinkt goed! Met het Feestelijke Volpension Arrangement geniet je onbezorgd van al het lekkers wat wij klaarmaken. Van ontbijt buffet tot twee luxe kerstmaaltijden in ons restaurant of in jullie cottage. Kies Volpension voor een zorgeloos verblijf!

* Het Feestelijke Volpension Arrangement is boekbaar voor Le Bois aux Daims (FR), Les Bois-Francs (FR), Les Hauts de Bruyères (FR), Le Lac d’Ailette (FR) en Les Trois Forêts (FR).

Kerst Ontbijt Arrangement (3 dagen)*

Begin de dag met een uitgebreid ontbijt met alles erop en eraan. Warme croissants, verse jus d’orange en andere lekkernijen sieren de tafel in ons restaurant. Uitgegeten? Welnee, loop gerust nog een keer langs het buffet!

* Het Kerst Ontbijt Arrangement is boekbaar voor Park Nordseeküste (DE), Bispinger Heide (DE), Park Bostalsee (DE), Park Eifel (DE) en Park Hochsauerland (DE).

Kerst Diner Arrangement (3 & 4 dagen)*

3-of 4 dagen genieten van een verrukkelijk diner, zonder dat je zelf iets hoeft voor te bereiden? Check! Met het Kerst Diner Arrangement dineren jullie met z’n allen in een sfeervolle ambiance en heb je de keuze uit diverse specialiteiten van onze chefkoks. Geen zorgen en stress meer over het kerstdiner, wij zorgen voor een onvergetelijke en vooral smakelijke kerst.

* Het Kerst Diner Arrangement is boekbaar voor Park Nordseeküste (DE), Bispinger Heide (DE), Park Bostalsee (DE), Park Eifel (DE) en Park Hochsauerland (DE).

Kerst Halfpension Arrangement (3 & 4 dagen)*

Met elkaar smikkelen van een divers ontbijt buffet en ’s avonds struinen langs het luxe dinerbuffet in onze restaurants? Boek dan het Kerst Halfpension Arrangement. Koude en warme gerechten wisselen zich af en smakelijke variaties komen iedere dag voorbij.

* Het Kerst Diner Arrangement is boekbaar voor Park Nordseeküste (DE), Bispinger Heide (DE), Park Bostalsee (DE), Park Eifel (DE) en Park Hochsauerland (DE).

Wil jij graag een culinaire kerst in Center Parcs beleven? Voeg de culinaire kerstarrangementen toe aan je boeking en wij zorgen voor de rest. Ontdek hier ook de magische sfeer van Winter Wonderland en maak jouw Kerst onvergetelijk.