Knutseltips voor vaderdag!

Het is bijna Vaderdag, en dus tijd om een mooi cadeau voor papa in elkaar te knutselen. Hebben de kinderen geen idee wat? Wij hebben een aantal leuke tips voor je om mee aan de slag te gaan!

Creatief met knijpers

Houten knijpers zijn niet alleen handig om de was mee op te hangen. Je kunt er ook heel leuk mee knutselen. Maak er bijvoorbeeld een mooi memoblok van. Dit doe je door een mooie vorm uit een stuk dik karton te knippen en deze mooi te versieren. Met glitters, stickers, verf,… En vergeet ook niet om er een mooie boodschap voor papa op te schrijven. Ook de houten knijper versier je, of verf je in een mooie kleur. Plak de knijper op het karton, knijp er wat papiertjes tussen en voilà… Klaar is het memoblok! 

De mooiste familiefoto

De mooiste foto van papa met de kids verdient natuurlijk een extra mooi lijstje. Zijn jouw kinderen echte verzamelaars? Ga er op uit om schelpen of mooie kiezelsteentjes te zoeken. Koop een houten of kartonnen fotolijstje met gladde wanden en plak hier de bevindingen op. Als alles klaar is kun je er nog een mooie lak- of verlaag overheen doen om het lijstje extra mooi te maken. Vergeet niet om een mooie foto in het lijstje te doen, voordat je het inpakt.

Kunst voor papa

Houden de kinderen van verven en tekenen? Bij onder meer de hobbywinkel kun je voor niet al te veel geld canvasdoeken kopen, variërend van 10 cm tot 1 meter breed. Nu nog wat verf en een goeie kwast en de kids kunnen een echt kunstwerk maken voor aan de muur. Fijne vaderdag!

Wat zijn jouw knutseltips voor Vaderdag?