Jouw tofste vakantie

De glimlach van onze gasten is goud waard. Angelique en Bianca deelden hun fijnste Center Parcs herinnering met ons, super leuk! 

Samen in De Kempervennen

"Met mijn ouders gingen wij elk jaar al naar Center Parcs, en dat beviel altijd al heel erg goed. Dit keer gingen mijn vriend en ik eind december een midweek voor het eerst met z'n tweeën in een 2-persoons huisje. Op het park De Kempervennen. Wat een prachtig park! Het 2-persoons huisje was echt heel erg knus, het voelde als een warme deken om ons heen. En het was erg schoon, dat is erg prettig vanwege de stofallergie van mijn vriend. We zaten midden in het bos aan een meertje, dat was heerlijk want we hadden onze puppy, genaamd Dexter ook mee genomen, en die kon heerlijk buiten zijn. Ook hebben we meegedaan aan de Crazy Bingo. Dat was echt heel erg leuk, de presentatoren deden het fantastisch. We zijn helemaal tot rust gekomen bij jullie op het park. De omgeving waar jullie parken gevestigd zitten zijn altijd erg mooi, dat vind ik ook een groot pluspunt. Mijn vriend en ik zijn alweer aan het plannen voor een volgend weekendje, en dan gaan we een VIP huisje proberen. Bedankt Center Parcs voor de fantastische vakanties. Keep up the good work!"

Groetjes Angelique

De eendjes begroeten met Dexter (onze puppy)


Familiepret alom

"Onze Center Parcs ervaring begint al bij het boeken. Welk park wordt het… elk park heeft zijn eigen charme. Wordt het Het Meerdal ( witte herten, knuffel kippen), De Kempervennen (voetbalvelden, otters) Port Zélande (strand, zeehonden, leuke huisjes) De Huttenheugte (leukste action factory, leuke wildwaterbaan en de terug knorrende varkens) ach het maakt niet eigenlijk niet uit. Zodra we gearriveerd zijn kunnen we keihard vakantie vieren! Wij gaan meestal een week en in die week komen opa en oma vaak een paar dagen langs, altijd leuk want opa zet een speurtocht uit in het park met leuke cocktail prikkels...mijn jongens kijken er altijd naar uit! Alle dagen zitten vol met zwemmen, cool factor, wandelen, herten en eekhoorns zoeken, bingo, disco, shows, eten in de Market Dome, spelen in de action factory, kinderboerderij, voetballen en als er dan nog tijd over is kan mama een boek lezen, haha! De mensen bij Center Parcs zijn altijd aardig, na een dag weten ze onze namen al. Mijn jongste zoon is helemaal gek van Orry, elke Market Dome waar voetbal uitgezonden wordt is favoriet bij mijn oudste zoon. We werken er hard voor dus die week Center Parcs genieten we echt!!"

Groetjes Bianca

Tot op het hoogste punt klimmen!

Ook zo’n leuke tijd gehad? Laat het ons weten en stem op Center Parcs voor de Zoover Awards!

comments powered by Disqus