Europa speelt voetbal – wij niet, maar genieten doen we wel!

Nederland is een land vol voetballiefhebbers. Het is ontzettend jammer dat we dit jaar niet bij het grote voetbalfeest in Frankrijk kunnen zijn, maar we gaan zeker van een ontspannen voetbalzomer genieten!

Een spannende vakantie is het bij Center Parcs altijd, maar vanaf 10 juni is een vakantie bij Center Parcs nóg spannender – want dan begint het voetbalfeest ook bij Center Parcs! Naast de leuke zomeractiviteiten die je bij Center Parcs sowieso kunt uitproberen, staat jou en je gezin tijdens het voetbalfeest een scala aan bijzondere activiteiten te wachten.

Op de parken zal je de gezellige voetbalsfeer al snel merken, de shops hebben volop merchandise, de mogelijkheid om te relaxen in de Voetbal lounge, en de wedstrijden worden ook op grote schermen uitgezonden. De populaire Family Quiz Night heeft zelfs een speciale voetbal-editie – voetbalexperts en de meest voetbalgekke familie staat een fantastische prijs te wachten. Op sommige parken hebben we ook de Interactieve Voetbal Challenge: wie lukt het om alle lichtgevende vlakken op de wand te raken? Bewijs je voetbalvaardigheden tijdens de vele wedstrijdvariaties. En dat is nog lang niet alles – ontdek hier alle speciale activiteiten van het voetbalfeest bij Center Parcs.

Voetbal en vakantie gaan hand in hand en Center Parcs maakt daar een feestje van. Ben je er ook bij? Want alleen bij ons wordt je weer een met je eigen natuur.