Boek & beleef het zelf!
Stem jouw klas naar de finale!
Stem vóór 3 april.

De Jury

yvonne van gennip

Yvonne van Gennip

Yvonne van Gennip is drievoudig Olympisch schaatskampioen op de middellange en lange afstand. Met haar drie gouden schaatsmedailles tijdens de Olympische Spelen van 1988 in Calgary zette zij Nederland in vuur en vlam. Met haar enthousiaste stijl en gedrevenheid helpt ze nu de vele sporttalenten in Nederland met het project Talentboek.

annelijn de ligt


Annelijn de Ligt

Annelijn de Ligt is adviseur Sport en Gezondheid bij Sportservice Nederland. Ze werkt veel voor gemeenten, scholen, kinderen en jongeren. Met haar kennis, ook binnen het onderwijs, heet ze leiding gegeven aan de ontwikkeling van het lespakket Cool Factor School Battle.

Mike Etman


Mike Etman

Als Product Development Director bij Center Parcs bekijkt Mike samen met zijn team welke nieuwe producten Center Parcs aan gaat bieden. Zo zijn zij ook de bedenkers van de bestaande Cool Factor activiteiten zoals de Cool Factor: Laser Battle en de Cool Factor: Jump. Mike zal vooral kijken of de  verzonnen activiteit uitvoerbaar is op de parken. Dit zodat de winnende activiteit echt uitgerold kan worden.

Dat wordt een echte uitdaging!