Indoor speelwerelden bij Center Parcs

Regent het? Vind je het te koud? Geen probleem, we hebben namelijk indoor speelwerelden waarbij verschillende activiteiten te beleven zijn! De BALUBA en de Action Factory zijn de meest voorkomende speelwerelden in de parken. Maar wat is precies het verschil tussen deze twee?

BALUBA Erperheide

BALUBA

In de BALUBA kunnen kleintjes zich fantastisch vermaken! Het indoor speelparadijs staat vol met klimrekken, glijbanen, trampolines, bouwblokken en nog veel meer! De kleintjes raken helemaal door het dolle en kunnen hier veilig spelen. Het is als het ware een indoor speeltuin. De ouders kunnen lekker relaxen op het terras. In de parken Le Bois Aux Daims en Les Bois-Francs bevindt de BALUBA zich in de Action Factory.

Action Factory Het Heijderbos

Action Factory

De Action Factory is een speelparadijs waar ook activiteiten te vinden zijn voor tieners en volwassenen. Zo kun je elkaar proberen te verslaan tijdens de Cool Factor: Laser Battle, Minigolfen en raadsels oplossen in de Escape Room. Voor de kleintjes is er ook genoeg te beleven. Er staan onder andere trampolines en elektrische mini-cars voor ze klaar. In Port Zélande heeft de Action Factory de naam Adventure Factory, in Park Eifel heeft het de naam Kids Factory en in Les Hauts de Bruyères heeft het de naam Experience Factory.

Jungle Dome Het Heijderbos

Jungle Dome

De Jungle Dome is een overdekt stukje tropen in Het Heijderbos. Je vindt er klaterende watervallen, wiebelende touwbruggen, meer dan 40 exotische diersoorten en 250 tropische bomen en planten! De kids kunnen hier ook wat leren over het behoud van het oerwoud: de Jungle Expedition.

Discovery Bay De Vossemeren

Discovery Bay

De Discovery Bay in de Vossemeren is een indoor piratenwereld voor kleine ontdekkingsreizigers. Je vindt er een gestrand schip uit de 17e eeuw. Een prachtig avontuur voor de piraten onder ons! Naast de kinderactiviteiten is er ook de High Adventure Experience.

Ben jij benieuwd waar je deze indoor playgrounds kunt vinden? Check het hieronder!

Infographic Indoor Playgrounds Center Parcs NL
comments powered by Disqus