Op vakantie met je hond

Iedereen compleet voor een familievakantie? Jazeker, en vergeet vooral je hond niet! Het is vandaag dierendag en het zou zijn dag helemaal opfleuren wanneer hij ook mee mag op vakantie. Wist je dat honden, en andere huisdieren, gewoon welkom zijn in Center Parcs?

Hond Center Parcs

De beste plekjes voor een wandeling

Soms is het ontzettend fijn om even een wandeling te maken met je hond. Of dat nu een strandwandeling is, door het bos, langs een meer… het zijn de allerleukste momenten samen. Mocht je er niet helemaal uit zijn wat voor omgeving je precies zoekt, probeer dan de Center Parcs parkwijzer uit. Hierin kun je aangeven naar wat voor een natuurlijke omgeving je op zoek bent.

Wat vooral belangrijk is, is genoeg ruimte om je heen. Je hond moet zich kunnen bewegen en daarvoor natuurlijk de ruimte hebben. Gelukkig hebben onze parken een ruime omgeving: vooral buiten het park valt veel te beleven en te zien en heeft je hond extra veel plezier. Let wel op: in sommige accomodaties en in openbare gelegenheden (bijv. Market Dome, Aqua Mundo) zijn huisdieren niet toegestaan.

Hond Center Parcs

Bij Center Parcs is er genoeg te doen tijdens een vakantie met je hond. Hier onder een paar tips.

  • Bij Limburgse Peel mag je met je hond de Market Dome in (alleen niet in de restaurants). Ook liggen de Schadijkse bossen, een honden losloopgebied, dichtbij.
  • Ga je naar Het Heijderbos met je hond? Dan kun je heerlijk wandelen in de Maasduinen of de Plasmolen.
  • Op Het Meerdal is een wandelroute die je goed kunt wandelen met jouw hond. De wandelroute begint bij het Grand Café waar de route ook weer eindigt.
  • Park Zandvoort is ideaal voor een strandwandeling. Op het strand zijn honden toegstaan van 15 april tot 1 oktober tussen 19:00 uur en 09:00 uur. Buiten deze periode zijn honden de hele dag welkom en kunnen ze heerlijk loslopen. Ook in de duinen kunnen de honden lekker rondrennen.
  • Op het onbebouwde eiland van Parc Sandur kan jouw hond vrijuit rondrennen. Als dat geen paradijs is voor je viervoeter!

Nu je weet dat bij Center Parcs de hond ook mee mag, wordt het tijd voor een volgende vakantie met het hele gezin. Heb je er al zin in gekregen? Kijk hier voor meer informatie over je huisdier meenemen naar een Center Parcs park.

comments powered by Disqus