50 jaar vakantieherinneringen: Familie Boonstra

‘’Center Parcs betekent voor ons één en al gezelligheid. Ik zie hoe onze dochters al van jongs af aan genieten, dat is goud waard. ‘’

Center Parcs bestaat al 50 jaar, dat is natuurlijk best een tijdje! Wij zijn zo benieuwd naar jullie verhalen dat we een contest zijn begonnen; stuur ons je leukste, grappigste of meest originele Center Parcs foto, en herbeleef je vakantieherinnering!

Uit een hele hoop inzendingen van prachtige foto’s en verhalen is ook die van de familie Boonstra uitgekozen. Wij zijn met de hele familie een weekendje op pad gegaan, om het moment van de foto te herbeleven. Als dank kregen ze nóg een midweek, of weekendje Center Parcs van ons tegoed. Wat betekent Center Parcs voor jou?

De avond van de ontmoeting deelde het Friese gezin al enthousiast hun goede herinneringen aan Center Parcs met ons. Het filmen vonden de dochters nog wel een beetje spannend, maar die spanning leek al snel verdwenen toen ze om half 8 's ochtends als enigen de glijbanen mochten uitproberen in de Aqua Mundo.

Wat is jouw favoriete vakantieherinnering aan Center Parcs? Deel jouw leukste vakantiefoto met ons. Wie weet mag jij, net als de familie Boonstra, de volgende keer je herinnering herbeleven!

comments powered by Disqus