Nieuwe activiteiten, nieuwe herinneringen

Ook als het gaat om activiteiten, gaan we ‘next level’. Sommige klassiekers krijgen een upgrade, zodat je weer een compleet nieuwe beleving hebt. Ook kan je genieten van nieuwe, spannende avonturen!

In De Eemhof zijn we alvast begonnen:

  • Mini-golfen hoort bij vakantie. Al generaties lang. Maar nu is het tijd voor een nieuwe generatie mini-golfbanen. In De Eemhof komt er een in het natuur-thema. Past perfect in de omgeving!
  • Boven de mini-golfbaan zal de nieuwe High Adventure Experience rondslingeren. Helm op, touwen vast, en klimmen maar!
  • Wil je vooral je hersens aan het werk zetten, laat je dan opsluiten in de Escape Room. Lukt het je om de code te kraken en de deur weer open te maken?
  • De Bungee Trampoline is precies wat het zegt: je springt op een trampoline, en je gaat vanzelf hoger en hoger omdat je aan bungeekoorden vastzit. Spiderman is er niks bij!
Escape Room
Lossen jullie het raadsel op?

En daar blijft het niet bij. In Het Meerdal leren kids binnenkort zelfs autorijden in de Kids Driving School, is de Mini Golf vernieuwd, en zoeken kleine avonturiers de spanning op tijdens de Kids Adventure Experience. Echte thrill seakers zoeken het hoger op tijdens de High Adventure Experience.

In Port Zélande beleef je deze zomer extra veel waterfun met het waterpark Aqua Park Splash of tijdens een boottocht over het Grevelingenmeer.

De minigolf bij de Limburgse Peel is kortgeleden volledig vernieuwd en omgetoverd tot de Adventure Golf. Voor een avontuurlijk potje minigolf!

In De Kempervennen pakken we dit najaar helemaal uit. Een compleet klimparadijs, Escape Rooms en een Virtual Reality game… Nieuwsgierig?

We houden je hier op de hoogte van alle nieuwe activiteiten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

comments powered by Disqus